QINGDAO, KINA, 20. september 2023 – Hisense, den globale forbrukerelektronikk- og hvitevareselskapet, har forlenget sponsorsamarbeidet med Paris Saint-Germain i ytterligere to år. Avtalen mellom de to organisasjonene, som startet sitt globale samarbeid i august 2020, vil vare frem til slutten av 2024/25-sesongen.

 

Hisense har festet sin posisjon som en global leder innen teknologi for hjemmet de siste to tiårene, som et resultat av det langsiktige engasjementet selskapet har vist for noen av verdens mest kjente idrettsarrangementer. Dette inkludert FIFA World Cup 2022™, samt den nylig annonserte sponsingen av UEFA EURO 2024™. Forlengelsen av Hisenses samarbeid med Paris Saint-Germain er et ytterligere eksempel på dette, og vil se selskapet intensivere innsatsen for å forbedre seeropplevelsen for fotballfans over hele verden.

 

I løpet av samarbeidet med den parisiske klubben, leveres Hisense TV nå med en innebygd Sports Mode som standard. I tillegg har Hisense lansert tre reklamefilmer med Paris Saint-Germain-spillere siden det kommersielle samarbeidet ble først inngått. Den mest nylige av dem, lansert i mars 2023, genererte over 106 millioner inntrykk og 48,3 millioner visninger. Ved å samarbeide med den parisiske klubben kan Hisense regne med å nå en av de største fellesskapene innen verdensidrett, med over 200 millioner følgere, for å tiltrekke nye kunder gjennom innovative kampanjer.

 

Med fordelen av en vellykket sportsstrategi, førte Hisense til en årlig vekst på 21,05% i TV-salg over hele verden i første halvdel av året. Hisense vil fortsette å gi forbrukerne ekstraordinære opplevelser mens de ser på kampene med familie og venner. Fornyelsen av dette samarbeidet vil gjøre det mulig for oss å fortsette å tilby Paris Saint-Germain-fans den beste mulige seeropplevelsen på verdensbasis.