Fotball-EM for kvinner 2022 var et av de mest etterlengtede mesterskapene i år. Turneringen ble sett av 87 192 publikummere, noe som er ny rekord og endte med at England ble kronet til mestere. Som stolt partner av turneringen har Hisense, gjennom mange år med markedsføring innen idrett og teknologisk innovasjon, også oppnådd en mesterskapsposisjon innen merkevarebevissthet og produktsalg. Selskapet har lyktes med å legge et solid grunnlag for global ekspansjon og omdømme.

Remember The Name: Hvordan Hisense vant nye fans under fotball-EM for kvinner 2022

For å øke bevisstheten og fremme kvinnefotball har Hisense som global partner for turneringen forsterket kundeengasjementet og interessen for kvinnefotball gjennom ulike markedsføringskampanjer.

Hisense imponerer på fotballbanen, har styrket forretningsomdømmet og forbedrede markedsresultater

Hisense har ved hjelp av turneringens globale anerkjennelse og de mange markedsføringsstrategiene i forbindelse med arrangementet vist frem sin teknologi og sin styrke til forbrukere over hele verden og inngått dypere partnerskap med mange forretningspartnere.

Siden Hisense satte i gang sin markedsføringsinnsats har selskapet mottatt mye ros og støtte over hele verden. For eksempel har europeiske forbrukeres etterspørsel etter Hisenses produkter økt betydelig. Hisense opprettet derfor nylig et nytt senter for forskning og utvikling i Velenje i Slovenia og har investert mer enn 50 millioner euro for bedre å kunne levere produkter av høy kvalitet til forbrukere. Dessuten har ledende europeiske forhandlere av hvitevarer som Darty og Boulanger blitt Hisense primære forretningspartnere. Med flere gode forretningsresultater i første halvdel av 2022, har salgsresultatene til Hisense økt med 5 % internasjonalt, et godt bidrag til Hisenses internasjonale virksomhetsekspansjon.

I tillegg til konsolideringen av varemerkets styrke og den globale markedsekspansjonen er markedsføring innen idrett en veldig viktig strategi som Hisense benytter seg av for å oppnå bemerkelsesverdig vekst globalt. Gjennom omfattende dyktighet, innovative produkter og markedsføringsstrategier har Hisense nå en konkurransefordel på det globale markedet.