Hisense kan kunngjøre at de er sponsor av kvalifiseringsfasen av EM i fotball 2024. Kampene vil bli spilt i flere europeiske byer mellom 23. mars 2023 og 26. mars 2024.

Kvalifiseringsfasen vil totalt bestå av 254 kamper, som vil bli spilt i løpet av et år i flere byer rundt om i Europa. UEFAs nasjonale deltagerlag vil spille mot hverandre i et ligasystem, der de to beste lagene fra hver gruppe får en billett til selve mesterskapet i Tyskland i 2024.

For å kunne hygge seg med sporten på best mulig måte har Hisense tatt i bruk teknologier som Motion Compensation (MEMC), Sports Mode og Player Recognition i noen av TV-modellene sine. Disse forbedrer seeropplevelsen betydelig. Køleskap fra Hisense er også klare til å kjøle ned drikke og snacks utrolig raskt, takket være funksjonen Super Cool.