• FIFA World Cup Daily, by Hisense vil bli kringkastet hver dag fra FIFA Fan Festival i Doha
  • Caroline De Moraes, Michael «Timbsy» Timbs og Rachel Stringer vil lede showet
  • Kjendiser, innholdsskapere, influencere og legender vilvære med på showet, som vil kombinere global analyse med lokale reportasjer fra 32 innholdsskapere, én fra hver deltagernasjon

 

FIFA+ er stolte over å kunngjøre lanseringen av FIFA World Cup Daily, by Hisense, som vil bli produsert hver dag fra FIFA Fan Festival™ i Al Bidda-parken i Doha, der kjendiser, innholdsskapere, influencere og legender kommer sammen for å oppsummere dagens kamper.

For å feire den globale interessen for fotball-VM vil showet ha et banebrytende format, med både en global og lokal tilnærming. Kamper og reportasjer blir supplert med originalt innhold fra 32 innholdsskapere, én fra hvert deltagerland.

Showet blir ledet av et team av erfarne programledere, med Caroline De Moraes (Eurosport og BBC), Michael «Timsby» Timbs (COPA90) og Rachel Stringer, tidligere programleder for EA Sports FIFA Global Series.

Hver episode varer i 25 minutter og showet vil også dra nytte av FIFA+ sitt omfattende arkiv og fremheve noen av de største og mest uforglemmelige øyeblikkene fra tidligere turneringer. Dessuten vil det finne sted direktesendte og forhåndsinnspilte utfordringer som også vil engasjere vanlig fotballpublikum og gi seerne en titt på innsiden av FIFA Fan Park™ i Al Bidda-parken i Doha.

FIFA Director of Strategy, Digital og FIFA+, Charlotte Burr, sier: «FIFA+ handler om å skape nye opplevelser for fans, og FIFA World Cup Daily, by Hisense vil absolutt sørge for det. Siden det kringkastes direkte fra FIFA Fan Festival i Doha og kombinerer lokalt innhold med global analyse, vil det vise turneringen fra fansens perspektiv samtidig som det engasjerer og underholder alle som ser på turneringen hjemmefra. Det vil utgjøre noe nytt og spennende siden vi involverer våre kommersielle partnere med originalt innhold.»

Showet presenteres av Hisense, en offisiell sponsor av VM i fotball 2022 (FIFA World Cup Qatar 2022™), og viderefører varemerkets lange partnerskap med FIFA.

 

«Vi i Hisense er ihuga fotballfans og to ting er vi helt sikre på,» sier Alex Zhu, viseadministrerende direktør i Hisense Group og administrerende direktør i Hisense International. «For det første at fotballfans ikke kan få nok av fotball-VM, derfor er vi glade for å kunne gi kundene våre den beste, mest omfattende og enkleste tilgangen til fotball-VM sitt program.

Den andre tingen er at fotballfans ønsker seg innhold som føles unikt for dem, for landet deres, laget deres og kulturen deres. Det å ha innholdsskapere fra hele verden som hjelper oss med å fange opp disse magiske øyeblikkene, vil gjøre det lettere for Hisense å gi seerne den ultimate fotball-VM-opplevelsen.»