Hisense inntar banen med Inter

Milano, 19. august 2022 – Noen dager etter avspark i Serie A kunngjorde Hisense sitt nye partnerskap med Inter. Den italienske delen av det ledende selskapet innen forbrukerelektronikk har inngått en avtale med I Nerazzurri frem til 2024/2025-sesongen.

Hisense og Inter deler de grunnleggende verdiene om innovasjon og en søken etter de beste prestasjonene, både på banen og i forbrukernes hjem. De har kunnet etablere seg i hver sin bransje gjennom en historie fylt med vekst og utvikling, ispedd svært gode resultater og høye mål. De deler en ambisiøs visjon for fremtiden og et kontinuerlig engasjement for å utvikle banebrytende løsninger som har gjort det mulig for de to varemerkene å skape et sterkt og tillitsfullt bånd med forbrukere og fans, med spesiell oppmerksomhet rettet mot de nye generasjonene.

«Det er med stor glede at vi ønsker Hisense velkommen til I Nerazzurris familie av partnere. I Hisense har vi merket den samme oppmerksomheten for innovasjon og en søken etter det beste som kjennetegner vår klubb, og vi er overbevist om at dette samarbeidet vil føre til nye viktige mål for begge varemerker», sier Alessandro Antonello, konsernsjef i FC Internazionale Milano.

«I morgen innledes et viktig samarbeid mellom Hisense og Inter, og det vil ikke være begrenset til synligheten av varemerket, men vil også gi selskapet betydelige muligheter for integrasjon. Vi har vurdert å inngå dette samarbeidet i lang tid, som er resultatet av en felles entusiasme, og vi har i Nerazzurro-teamet oppdaget en effektiv organisasjon. For Hisense er dette begynnelsen på en lang reise som vil føre til utviklingen av nye prosjekter i de kommende årene, som vil markere et viktig skritt for oss begge mot en fremgangsrik fremtid sammen», understreker Gianluca Di Pietro, adm. dir. for Hisense Italia.

For Hisense representerer dette samarbeidet en videre bekreftelse på nærheten til fotballens verden. Etter sponsingen av de store mesterskapene, fra EM til VM samt sponsingen av Paris Saint-Germain, styrker selskapet nå sin tilstedeværelse i det italienske landskapet gjennom et viktig partnerskap som gjenspeiler hele selskapets lidenskap for idrett.