I løpet av året som har gått, har mange fotballfans over hele verden fått øynene opp for kvinnefotball. Som stolt partner av EM i fotball for kvinner 2022 (UEFA Women’s EURO 2022TM) ønsker Hisense å bidra til den betydelige veksten og profesjonaliseringen innen kvinnefotball, inspirere og støtte kvinnelige spillere og fans som er glad i sporten. Vi ønsker å skape mer oppmerksomhet fra allmennheten for prestasjonene til kvinnelige utøvere.

Ved å være partner i mesterskapet og gjennom den kontinuerlige investeringen i lokale markeder har Hisense etablert sterke relasjoner med europeiske forbrukere. Først ut er 10-dagers nedtelling til EM i fotball for kvinner 2022, der Hisense lanserer inspirerende kampanjer for å bidra til å gi kvinnelige fotballspillere den anerkjennelsen de fortjener. Selskapet ønsker også å knytte et dypere emosjonelt bånd til europeiske forbrukere.

Interaktiv kampanje og veldedighetskampanje 

Som global partner for EM i fotball for kvinner 2022 og som en internasjonal virksomhet lanserte Hisense kampanjen #RememberTheName, som varer fra juni til august, både online og offline. Det skal gi anerkjennelse til og feire de utrolige øyeblikkene i kvinneidretten, slik at fans over hele verden kan gi mer støtte til alle kvinnelige fotballspillere og kvinner som er lidenskapelig opptatt av fotball.