Hisense er en ledende global produsent av husholdningsapparater og forbrukerelektronikk, og går nå inn i sitt andre år av partnerskapet med Paris Saint-Germain. Sammen lanserer de i dag sin andre reklamekampanje.

I 2021 slapp Hisense en imponerende reklamekampanje med fotballstjerner som Neymar jr., Keylor Navas, Ángel Di Maria, Ander Herrera and Presnel Kimpembe, for å kaste lys over Hisenses utmerkede kvalitet. Den første reklamekampanjen fikk omfattende oppmerksomhet og ros både online og offline.

I dag lanserte Hisense sin andre reklamekampanje i samarbeid med Paris Saint-Germain. Ángel Di María og Presnel Kimpembe er tilbake i reklamen, mens Leo Messi, Marquinhos og Idrissa Gueye er blitt med på laget for sin første Hisense-reklame. Reklamen viser frem et utvalg av Hisenses husholdningsapparater i et komfortabelt hjemmemiljø, og fremhever den suverene teknologien i Hisenses produkter gjennom en fotballspillers dagligliv. Det fortsatte partnerskapet og det høye engasjementet fra hver spiller gjenspeiler Paris Saint-Germains støtte og anerkjennelse av Hisense, og innebærer at Hisense er bredt verdsatt og støttes som varemerke verden over.

Hisense blir den «perfekte partneren» gjennom utsøkt teknologi og produkter av høy kvalitet

Temaet i denne reklamen er «perfekte partnere», noe som indikerer Hisenses og Paris Saint-Germains utmerkede partnerskap opp gjennom årene; det innebærer også at Hisense forventer å bli en Perfekt Partner i fotballfans’ og forbrukeres liv takket være suverene produkter og avansert teknologi. Reklamen involverer fem stjerner fra Paris Saint-Germain som bor sammen i samme bygning, og viser interaksjonene mellom dem i hverdagen mens de bruker produkter fra Hisense.

Opp gjennom årene har Hisense fortsatt å utvikle sin skjermteknologi gjennom innovasjon for å levere TV-skjermer av perfekt kvalitet til forbrukere. I denne reklamen bruker en av de involverte spillerne en Hisense-TV og Sportsmodus-teknologi, en fremragende funksjon som forbedrer bildeklarheten når man ser på fartsfylte kamper, noe som gjør at han kan få den ultimate innlevelsen.

Hisense forsøker å levere en mer immersiv og realistisk kampopplevelse for fotballfans og forbrukere gjennom utsøkt teknologi og perfekt TV-kvalitet. Hisenses mer avanserte TV-apparater (A7/U6/U7/U8) drar nytte av utmerket teknologi og kvalitet, og verdsettes av både media og forbrukere. I 2021 økte det globale salget av avanserte TV-apparater med 99 %, noe som virkelig gjenspeiler den høye anseelsen som Hisenses TV-apparater nyter verden over.

Samtidig har Hisense som langsiktig partner av Paris Saint-Germain vunnet støtte fra forbrukere verden over gjennom sin sterke tilslutning til sportsarrangementer og utsøkte teknologiske produkter, både med tanke på selve produktene og merkets omdømme. Etter inngåelsen av sponsoravtale med Paris Saint-Germain og flere viktige internasjonale sportsarrangementer i 2021 økte Hisenses globale salgsinntekter med 43 % utenfor Kina, og merkevarebevisstheten økte med 5 prosentpoeng.

I fremtiden vil Hisense fortsette å utvikle sin markedsføring innen sport for å knytte sterkere bånd til forbrukere, og vil også levere utmerket teknologi og produkter for å bli et velkjent og pålitelig varemerke globalt.