Hisense er stolte av å bry seg om kundene sine og gjør sitt beste for å berike menneskers liv med produkter som både er høyteknologiske og rimelige. For å sikre at man får en behagelig opplevelse med Hisense-produkter har de også utviklet brukervennlige betjeningssystemer som gjør det enkelt og sikkert å bruke produktene deres. Hisense er ekstremt glade for at arbeidet deres er blitt anerkjent, og er stolte over kunngjøre at Hisense har mottatt TÜV Rheinland Privacy by Design-sertifisering, som beviser at de beskytter kundene sine og dataene deres.

Dette ble oppnådd knapt et år etter at European Telecommunication Standards Institute (ETSI) publiserte sin nye standard ETSI EN 303 645, som omhandler cybersikkerhet for Tingenes internett. Standarden inkluderer emner som cybersikkerhet, personvern, beskyttelse mot nettverksangrep og datalekkasje, samtidig som den hele tiden tilbyr en praktisk evalueringmetode. Hisense har arbeidet tett sammen med den uavhengige organisasjonen TÜV Rheinland de siste par årene for å sikre at de kan tilby det beste når det gjelder cybersikkerhet. TÜV Rheinland har undersøkt Hisense-produkter nøye for samsvar med ETSI EN 303 645-standarder, og har gjennomført en grundig evaluering av produktene. Hisense er derfor svært stolte av å være det første selskapet som har mottatt TÜV Rheinland Privacy by Design-sertifisering for TV-markedet.

Hisense har nådd nok en milepæl når det gjelder TV-er, som allerede er kjent for avansert og innovativ teknologi. Hisense er oppmuntret av den nye driven og vil fortsette å utvikle pålitelige produkter som holder kundene trygge, og vil fortsette å utvide grensene i TV-bransjen.