Hisense, en av verdens ledende selskaper innen forbrukerelektronikk og husholdningsapparater, er stolte og glade for å kunngjøre at deres 65-tommers U8KQ TV-modell er blitt tildelt prisen EISA mini-LED TV 2023-2024. Prisen er et bevis på selskapets konstante vekst og forbedring når det gjelder teknologisk utvikling, noe som er blitt anerkjent av bransjen flere ganger tidligere. Dette er nemlig det tredje året at Hisense er blitt hedret av EISA-juryen.

Den prisbelønte  65U8KQ-modellen tilbyr seeren alt man kan ønske seg av en smart-TV: fantastisk bildekvalitet, topp spillfunksjoner, suveren lydytelse, tilkoblingsmuligheter og et raskt, intuitivt og tilpasningsdyktig VIDAA-smartoperativsystem, som gjør det mulig for alle å tilpasse TV-en og dens funksjoner til akkurat ens egne behov og ønsker. Quantum Dot Color-funksjonen produserer rene, levende og raske farger, og tar seeropplevelsen mye lenger enn et vanlig TV-apparatet. Den tekniske bakgrunnen er at Hisense ULED-TV-er med Quantum Dot-teknologi forbedrer de tre primærfargene – spesielt rødt og grønt – langt mer nøyaktig enn konvensjonelle LED-TV-er. Mini-LED Pro-teknologien synliggjør selv de minste detaljene på skjermen. Tett grupperte LED-lys er her for å gi en uendelig mer presis bakgrunnsbelysning og bedre kontraststyring.

Modellen har Anti-Reflection Screen som er viktig når man ser på TV-en i et rom som blir opplyst av solen. Med Total Ambient Adaptive kan man se favorittfilmen sin og ikke engang legge merke til det åpne vinduet som bader rommet i lys. Dolby Vision frigjør det sanne potensialet til HDR for ekstra levende farger, skarpere kontrast, høyere lysstyrke og et rikere detaljnivå, og gir liv til underholdningen med konsekvent imponerende grafikk, uansett apparat.

Gaming blir en stadig viktigere del av hverdagen til et økende antall brukere, og den prisbelønte 65U8KQ imøtekommer også det behovet med mange nyttige og teknologisk avanserte funksjoner – fra 144Hz Game Mode Pro til Variable Refresh Rate (VRR) som sikrer en jevn og levende gamingopplevelse for både barn og voksne. Gaming in Dolby leverer Dolby Vision Atmos til ens favorittspill og hever nivået med en forbedret bilde- og lydopplevelse.

Når det gjelder lyd, utvider 2.1.2 Multi-channel Surround stereo for å levere lyd fra to fronthøyttalere, en subwoofer og to oppoverrettede høyttalere, noe som skaper et naturlig, flerdimensjonalt lydmiljø.  Dolby Atmos, som finnes i den prisbelønte modellen, har gjenoppfunnet måten underholdning skapes og oppleves på, slik at kreative sjeler overalt kan plassere alle lyder akkurat der de vil ha den, for en mer realistisk og oppslukende lydopplevelse.

De som liker det autentiske, vil sette pris på Filmmaker Mode, for den vil gjøre det mulig for seeren å se filmen akkurat slik regissøren hadde ment. Det er en skjerminnstilling på TV-er som forbedrer seeropplevelsen ved å deaktivere visse videobehandlingsfunksjoner, for eksempel skarphet og bevegelsesutjevning, og viser filmer og TV-serier slik de opprinnelig var ment å bli sett av filmskaperne, med nøyaktige farger, riktig størrelsesforhold, og riktig bildefrekvens.

Hisense er en global leder innen forbrukerelektronikk og hvitevarer og streber etter å utvikle innovative løsninger basert på forbrukeres behov, som passer perfekt inn i et moderne hjem. Pålitelig teknologi innen rekkevidde har blitt et varemerke for et selskap som leverer produkter av høy kvalitet til sine kunder. Kvalitet er også et av nøkkelkriteriene som EISA velger vinnerproduktet etter i hver kategori.