QINGDAO/KINA, 24. august 2023 – Hisense er en global produsent av husholdningsapparater og produserte ifølge det ledende markedsundersøkelses-instituttet Omdia det nest største volumet av TV-apparater i verden i andre kvartal 2023.

I andre kvartal 2023 nådde Hisense en volumandel på 13,7 % på verdensbasis innen TV-apparater og forsendelsene økte med 19,3 % fra samme tid i fjor. Denne veksten var langt over bransjegjennomsnittet, som kun var på 5,3 %. Hisense var også produsenten med den største økningen i markedsandel fra år til år, med en vekst på 1,6 prosentpoeng.

Bak den imponerende suksessen ligger Hisenses urokkelige forpliktelse til å bringe innovative produkter til brukerne, slik som i selskapets flaggskips-TV-er, ULED X og U8. Hisense har inngått en rekke sponsoravtaler, inkludert med Paris Saint Germain FC, Nasjonsligaen (UEFA) og VM i fotball (FIFA). Å bygge sterke relasjoner med forbrukere og partnere gjennom sin strategi for markedsføring av sport og en felles kjærlighet til sport, har vært i fokus for Hisense helt siden selskapet begynte å satse internasjonalt.