Opplev det nyeste operativsystemet for smart-TV-er fra Hisense

I likhet med datamaskinen eller smarttelefonen din, har smart-TV-en et operativsystem som sørger for at alt fungerer. TV-er fra Hisense har sitt eget operativsystem. Det heter (du har nok allerede gjettet det) VIDAA!

Hisenses operativsystem for smart-TV-er er enklere, raskere og smartere enn noensinne, men her får du noen kjappe tips, slik at du får størst mulig glede av VIDAA U.

 

Slik åpner du VIDAA U

For å åpne VIDAA U OS på Hisense-TV-en din, trenger du bare å trykke på Home-knappen på fjernkontrollen. Da vises et bånd med smart-TV-apper, og du kan navigere mellom dem med retningsknappene og OK-knappen.

 

Tilpass TV-en

Det kan hende du bruker enkelte funksjoner i VIDAA U mer enn andre. For å gjøre det enklere å finne favorittene dine kan du tilpasse grensesnittet ved å flytte funksjonene mot starten av listen. Det gjør du ved å rulle til høyre for symbolene og velge Rediger. Velg ikonet du vil flytte ved å bla til venstre eller høyre for å finne det. Trykk oppover for å merke det, og bla til venstre eller høyre for å flytte det (ved å trykke ned). Hvis du vil legge en kanal eller app til i hovedlisten, trykker du «ned» for å velge. Trykk på reset hvis du gjorde en feil og vil tilbakestille alt slik det var.

 

VIDAA U-apper

Hovedfunksjonen i VIDAA U er apper som er koblet til internett, og som sørger for at du kan velge mellom masse underholdning, for eksempel:

Netflix

Prime Video

Rakuten TV

Freeview Play

YouTube

ITV Hub

BBC iPlayer, og mye mer

 

One Touch Access

Hisense har alltid som mål å gjøre hverdagen enklere, slik at du må gjøre så lite som mulig for å få tilgang til favorittinnholdet ditt. Med Hisense One Touch Access-fjernkontrollen trenger du bare å trykke på en knapp for å få tilgang til favorittappene dine. Bare trykk på en av knappene på fjernkontrollen for å se de nyeste programmene på Netflix, Prime Video eller den plattformen du foretrekker. Utforsk Hisense Smart-TV-er og få timevis av underholdning.