Hisense blir offisiell sponsor av Fotball-VM i Qatar 2022™

Det verdenskjente teknologiselskapet Hisense har inngått et partnerskap med FIFA for å bli en offisiell sponsor av Fotball-VM i Qatar 2022™. Dette vil gi en eksklusiv forbindelse til turneringens verdensomspennende publikum på unike og spennende måter.

Som en del av partnerne i den kommende turneringen vil Hisense involvere seg i et program som strekker seg fra muligheter til å skape engasjement på stedet til økt synlighet for logoen på flere plattformer i globale reklamekampanjer. Samarbeidet, som begynte allerede i 2017 før fotball-VM i Russland™, gir også Hisense muligheten til å vise spesiallagede bestillingsprogrammer for kunder med innhold fra tidligere fotballmesterskap via den integrerte smart TV-plattformen VIDAA.

«Det er en stor glede å ønske Hisense velkommen om bord som offisiell sponsor av VM i fotball. Vi er stolte over å få jobbe sammen med et slikt internasjonalt anerkjent merke som også har en voksende tilstedeværelse i sportsmarkedet», sier FIFAs generalsekretær, Fatma Samoura. «Både FIFA og Hisense er opptatt av teknologi, innovasjon og å gi folk en best mulig opplevelse. Jeg føler meg trygg på at dette samarbeidet vil støtte begge organisasjoners globale mål og bidra til at arrangementet neste år blir en stor suksess.»

«Hisenses fortsatte investering i sportsarrangementer i verdensklasse viser selskapets besluttsomhet i å bli et globalt merke», sier Jia Shaoqian, administrerende direktør i Hisense Group. «Det hjelper Hisense til å bygge sterkere forhold til globale forbrukere og fremskynder selskapets globaliseringsarbeid. Det skaper også et solid fundament for Hisense til å konkurrere med verdens mest innovative og førende merker, og å selv bli et ledende globalt merke.»

Undersøkelser rundt arrangementet viser at sponsingen av fotball-VM i Russland 2018 økte bevisstheten rundt Hisense TV i Kina med 12 %, og globalt med 6 %, med stor påvirkning i Storbritannia, Frankrike, Canada, Russland, Spania og Japan.

Selskapet har mer enn 90 000 ansatte over hele verden samt 16 industriparker og 16 forsknings- og utviklingssentre, som sammen utgjør et flernasjonalt samarbeidende forsknings- og utviklingssystem. Hisense arbeider med multimedier, hvitevarer, informasjonsteknologi, intelligente informasjonssystemer og den moderne serviceindustrien, og selskapet eksporterer produkter til mer enn 160 land og regioner. Ifølge undersøkelser gjennomført av et uavhengig forsknings- og konsulentfirma, er Hisense fortsatt verdens fjerde største TV-produsent målt i leverte enheter (2020-tall).

Fotball-VM er en feiring av global fotball og en essensiell mulighet for merker å fremvise innovative teknologiske nyvinninger og å gi fansene en enda bedre seeropplevelse. Hisense driver innovasjonen fremover ved å skape flere løsninger for et stadig økende mangfoldig behov hos forbrukere og å styrke utvikling i bransjen.

Fotball-VM i Qatar 2022 finner sted fra 21. november til 18. desember 2022. Gå til FIFA.com for mer informasjon om arrangementet.