Hisense er glade for å kunngjøre at deres 65U7KQ-modell vant EISA-prisen i kategorien beste kjøp innen mini-LED TV for årene 2023–2024. Prestasjonen viser at Hisense ytterligere har styrket sin posisjon som en av verdens ledende produsenter av forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. EISAs bilde- og lydeksperter anerkjente Hisenses kontinuerlige fokus på å levere pålitelige produkter av høy kvalitet til forbrukerne med mål om å tilby helt ekstraordinære opplevelser.

Den prisbelønte Hisense 65U7KQ-modellen vant i en kategori der man gjennomsøker markedet for å finne de mest verdifulle kjøpene for kunder som stadig forventer mer. “Beste kjøp” betyr ganske enkelt “best på markedet”.

Hisense 65U7KQ har en revolusjonerende Mini-LED-teknologi som er en av bransjens mest moderne, som sørger for at selv de minste detaljene tre frem på skjermen. Tett grupperte LED-lys er her for å gi en uendelig mer presis bakgrunnsbelysning og bedre kontraststyring. Med Total HDR Solution har Hisense TV-er tatt den eneste fornuftige tilnærmingen til HDR, med støtte for alle større formater, inkludert Dolby Vision IQ, HDR10+ Adaptive, HDR10+ og HLG. TV-seerne trenger aldri mer å bekymre seg for dårlig videokvalitet eller problemer med kompatibilitet. De trenger bare å velge og spille av det innholdet de vil, vel vitende om at de vil oppleve det i perfekte detaljer. Dolby Vision sørger for høyoppløst video, lyse farger og et bredt spekter av lyseffekter. Ved å bruke kvanteprikker for å sende ut ekstremt presise bølgelengder av lys, skaper Quantum Dot Color mulighet til å se milliarder av nye nyanser med utrolig imponerende lysstyrkenivåer. Alt dette resulterer i et betydelig fargevolum med et utvalg av farger som grenser til det umulige.

I tillegg til alt dette er 65U7KQ en gamingorientert modell som tilbyr mange avanserte spillfunksjoner, som 144Hz Game Mode Pro, som vil gjøre det mulig for brukeren å få mest mulig ut av spillet. Ekstremt presis, variabel oppdateringsfrekvens (VRR) og automatisk lavlatensmodus (ALLM) kommer sammen i forbløffende 144 Hz for å levere en jevn gamingopplevelse som vil holde seg konkurransedyktig i mange år fremover. Den fanger hver bevegelse på skjermen for å sikre gamerens avgjørende skritt til seier.

Når det gjelder lyddelen i denne modellen, går Dolby Atmos lenger enn den vanlige lytteopplevelsen, og plasserer brukeren i sentrum av lyden på en ny måte romlig sett, der hver minste lille lyddetalj leveres med enestående klarhet og dybde. Den støtter Dolby Atmos med 2.1 CH innebygd subwoofer slik at brukerne kan fordype seg i handlingen med flerdimensjonal lyd som leverer den forbløffende realismen i kinolyd.

Den prisbelønte Hisense 65U7KQ TV kjører på et VIDAA Smart-operativsystem som utgjør en sømløs kobling mellom sinnet og et uendelig bibliotek av muligheter. Det er raskt, enkelt å navigere, intuitivt og lett å tilpasse, slik at alle kan skreddersy TV-en og dens funksjoner etter sine behov og ønsker. Det gjør det også mulig for hvert familiemedlem å opprette sin egen profil, så uansett om man er en filmelsker, lidenskapelig sportsfan, ivrig gamer eller en ekte TV-slave, vil Hisense dekke deres behov.

Hisense er en global leder innen forbrukerelektronikk og hvitevarer og streber etter å utvikle innovative løsninger basert på forbrukeres behov, som passer perfekt inn i et moderne hjem. Pålitelig teknologi innen rekkevidde har blitt et varemerke for et selskap som leverer produkter av høy kvalitet til sine kunder. Kvalitet er også et av nøkkelkriteriene som EISA velger vinnerproduktet etter i hver kategori.