Halloween er like rundt hjørnet, og det betyr én ting … la den skumle tiden begynne! Enten du feirer Halloween i storslått stil eller bare er på utkikk etter en flott filmmaraton, er nøkkelen til den perfekte skrekkfilmen alltid oppsettet. Du trenger en TV  som kan vise utmerkede svartnivåer og skyggedetaljer, for eksempel OLED TV A9H eller A85H.  

Det perfekte TV-oppsettet for å se på skrekkfilmer 

Skumle filmer pleier å være mørke, med mange mørke loftsscener, nattlig handling og skumle monstre som ligger på lur i skyggene. Hisense premiumserie av OLED TV-er med pikseldemping gir skjermen din grenseløse svartpunkter. Si farvel til grå nattscener der du knapt kan se hva som foregår. Din nye Hisense TV forsterker mørke detaljer og gjør skyggelinjer skapere, noe som tar filmopplevelsen opp på et nytt nivå. I tillegg vil de levende fargene og den mye bedre kontrasten som gis av OLE sin teknologi for fargeforbedring, blir den perfekte visningsvinkelen bredere, noe som gjør alle steder i rommet til et VIP-sete. Bare velg Theatre Night-modusen i Bildeinnstillinger, så er alt klart for filmvisning. Og hvis du ser på en av skrekkfilmene nedenfor på en Hisense TV A9H-modell, kan du gjøre deg klar for litt ekstra skrekk i form av en forbløffende lyd med allsidige høyttalere. Det gir en kombinasjon av flerkanalslyd, sonisk skjerm og forovervendt høyttaler. Ikke kom etterpå og si at vi ikke advarte deg.

Nå som alt utstyret er på plass, er det på tide å velge hvilke filmer du skal se på din skumle filmkveld.

EN KLASSIKER: Eksorsisten (1973)
En av de skumleste skrekkfilmene som omhandler djevelutdrivelse noensinne. Historien om Regan, som er besatt av en demon, og de uhyggelige forsøkene på å befri henne fra besettelsen, er et mesterverk innen skrekkfilmsjangeren.

STALKER-SPENNING: It Follows (2015)
Et tilsynelatende uskyldig møte som kommer på avveier. En ung jente blir hjemsøkt av merkelige syn og en underlig følelse av at noen (eller noe) forfølger henne. Bli med på den nervepirrende flukten fra hennes seksuelt overførte demon.

SPENNENDE LYDEFFEKTER: A Quiet Place (2018)
Denne postapokalyptiske skrekkfilmen tar lydeffektene til nye høyder ved å utnytte den uhyggelige stillheten som omgir handlingen. En familie er tvunget til å leve i stillhet, terrorisert av blinde monstre som reagerer på den minste lille lyd.

ET PSYKOLOGISK MESTERVERK: Ondskapens hotell (The Shining) (1980)
Et avsidesliggende hotell, spøkelser, begynnende galskap og en stadig mer voldelig adferd. Ondskapens hotell tar deg med på en vill ferd gjennom Overlook Hotel og de som bor der. Simpelthen nifst.

BASERT PÅ EN SANN HISTORIE: Candyman (1992)
Candyman er inspirert av et virkelig mord som fant sted i Chicago i 1987. Filmen er en dramatisk skildring av vandrehistorien om den skremmende busemannen som dukker opp hvis man sier navnet hans i speilet fem ganger etter hverandre.

ET BLODBAD: Hostel (2005)
Hostel er en av de beste blodige skrekkfilmene fra nyere tid. Handlingen finner sted i Slovakia, der backpackere og turister blir bortført for å bli torturert av betalende gjester. Folk blir knivstukket, skåret opp, skutt og lemlestet i denne splatterfilm-ekstravagansaen.

EN UHYGGELIG PARODI: The Cabin in the Woods (2011)
En avsidesliggende hytte, en vennegjeng, zombier, varulver, blodoffer og komplett grøsservanvidd. The Cabin in the Woods er full av skrekkfilmklisjeer og referanser som fremdeles greier å skape en nifs historie.