Hisenses TV 65U8HQ og lydplanke U5120GW vant begge «Beste produkt 2022-2023», i hver sin kategori, noe som bekrefter Hisenses godt etablerte stilling som en av verdens ledende selskaper innen forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Hisenses premium 4K Mini-LED ULED TV 65U8HQ vant den prestisjefylte EISA Award i kategorien Premium LCD TVer og lydplanken U5120GW vant prisen for beste Home Theatre Soundbar. EISAs bilde- og lydeksperter anerkjente Hisenses kontinuerlige fokus på å levere pålitelige produkter av høy kvalitet til forbrukerne med mål om å tilby helt ekstraordinære opplevelser. Dette er det andre året Hisense ble hedret av EISA-juryen, som hvert år belønner produkter innen Hi-fi, hjemmekino, foto og video, bilelektronikk og mobilelektronikk.

Hisense 4K Mini-LED ULED TV 65U8HQ 

Den prisbelønte TVen Hisense 65U8HQ dominerte kategorien med sin avanserte teknologi. Takket være Mini-LED-teknologi kombinert med Full Array Local Dimming Pro med mer enn 160 uavhengig kontrollerte dimmesoner, drevet av en maksimal lysstyrke på mer enn 1000 nits, sikrer TV-en et ekstremt nøyaktig og klart bilde. Den har forbløffende detaljer og fantastiske kontrastnivåer med perfekte lyspunkter. I tillegg viser Quantum Dot Colour mer enn en milliard nyanser av levende farger for en helt realistisk visningsopplevelse. Apparatet er videre utstyrt med noen av de beste funksjonene for gaming i bransjen, slik som 4K 120Hz VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) og FreeSync Premium med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz eller mer på skjermen, noe som gjør gamingopplevelsen ekstremt jevn og klar, uten skjelving. I tillegg er apparatet sertifisert med HDR10+ Adaptive, Dolby Vision IQ, IMAX Enhanced og Filmmaker Mode, som alle fungerer for å gi mer dynamiske bilder og tilføre mer dybde til bildet. Smart-TV-en leverer også en forbløffende lydopplevelse fra et avansert, innebygd 2.1.2-kanals surround-lydsystem med forovervendte høyttalere som støtter Dolby Atmos®, noe som vil gi deg en enda mer realistisk opplevelse.

Den prisbelønte TVen Hisense 65U8HQ kjører på et VIDAA U6-operativsystem med en intuitiv layout og gir mulighet for å skape en personlig profil for hvert familiemedlem og rask drift med flere taleassistenter tilgjengelig.

Hisense U5120GW lydplanke  

Lydplanken Hisense U5120GW overskygget alle andre produkter i kategorien Home Theatre Soundbar med noen av sine banebrytende funksjoner, slik som 5.1.2-kanals lyd, som leverer skarp, klar og forbløffende lyd. Den har 11 innebygde flerdimensjonale høyttalere og en 180-watts trådløs subwoofer, noe som totalt gir 510 watt og muligheten til å omgi seg fullstendig med kvalitetslyd. Takket være Dolby Atmos, DTS:X og Hi-Res gir dette lydanlegget deg en kinolignende lydopplevelse og gjenoppretter musikken til den opprinnelige opptakskvaliteten – flott når man ser på konserter. Hisense U5120GW-lydanlegget støttes også av Wi-Fi og kan fungere med de fleste populære taleassistenter, som f.eks. Google og Apple Siri.

Dette lydanlegget tilbyr støtte for EzPlay, noe som gjør at både lyd (lydplanke-anlegget) og bilde (TV-apparatet) kan styres fra én fjernkontroll, og enkel tilkobling, slik at den lett kan sammenkobles med en hvilken som helst TV. Videre kan du dersom den er sammenkoblet med Hisense U8HQ, se menyen til lydplanken på TV-skjermen, for enkel visuell bruk. Ved å kombinere begge de prisbelønte produktene – TV-apparatet Hisense TV 65U8HQ og lydplanken Hisense U5120GW – er man garantert en førsteklasses bilde- og lydkvalitet og en ekte hjemmekinoopplevelse, uten at du trenger å forlate hjemmets fire vegger.