Bare så det er sagt – i dag er ikke et kjøleskap bare et kjøleskap. Det kan være overveldende å velge. Hvor mye plass man trenger, hvor mye plass man har, og hvordan kjøkkenet er utformet, er alle faktorer man må ta hensyn til når det gjelder størrelse. Men den viktigste avgjørelsen er basert på livsstil.

Lager du mye mat hjemme og liker ferske matvarer? Eller trenger du bare et kjøleskap for å oppbevare rester etter takeaway og en og annen brusflakse? Handler du inn i store kvanta? Ta en titt på kjøleskapsguiden og finn det perfekte kjøleskapet for deg.

Kjøleskap med dobbeltdør stråler i store kjøkken

Hvis du har plass til det, tilbyr kjøleskap med dobbeltdør de beste oppbevaringsalternativene og den beste teknologien for ditt kjøkken. De er vanligvis litt bredere (90 cm eller mer), men tilbyr så mye plass og tilpasningsmuligheter at de fint kan legge beslag på litt mer plass i kjøkkenet.

Et side-om-side-kjøleskap, også kjent som kjøleskap i amerikansk stil, er perfekt for store familier som handler inn i store kvanta. Denne stilen har, akkurat som Hisense PureFlat kjøleskaps- og fryserrommet stående side om side bak hver sin dør. Hvis du ofte bruker frosne matvarer når du lager mat (eller oppbevarer mammas gode lasagne i fryseren klar til tining), er det større fryserrommet i et side-om-side-kjøleskap akkurat det du trenger.

Kjøleskap med kryssdør er lettere å tilpasse. Med Triple Zone Cooling kan du enkelt og svært raskt gjøre en del av frysserrommet om til et kjøleskap. Det har tre ulike rom med fleksible temperaturer – kjøleskap, fryseskap og en My Fresh Choice-sone, hver med sine egne kontroller. Ta en titt på Hisense PureFlat. Du kan bruke My Fresh Choice-sonen som et kjøleskap for å oppbevare ferske råvarer som er i sesong om våren og sommeren, for deretter å gjøre sonen om til en fryser i lavsesongen. Det er også praktisk når du trenger mer fryserplass for å kjøle ned en kake eller oppbevare hjemmelaget is, så det er perfekt for alle som liker å lage mat og eksperimentere i kjøkkenet.

Kjøleskap med fransk dør er svært populære siden de tilbyr et kjøleskapsrom med dobbeltdør og en uttrekkbar fryserskuff nederst. De er et flott alternativ for dem som ofte har gjester til middag siden det brede kjøleskapsrommet har plass til store ildfaste former og fat med spekemat. Hisense PureFlat har også en My Fresh Choice-skuff slik at du kan tilpasse kjøleskapet etter dine behov. Har du mindre plass, men ønsker fortsatt et kjøleskap med dobbeltdør? Dette kombiskapet fra Hisense er bare litt over 70 cm bredt, men med en flott høyde på 2 m tilbyr den like mye plass som et vanlig kjøleskap med fransk dør.

Kjøleskap som passer perfekt inn i ethvert kjøkken

De fleste standardtyper av kjøleskap er kjøleskap med enkeltdører. Med standardmål er de enkle å kombinere med andre kjøkkenelementer. De er kanskje ikke så avanserte som kjøleskap med dobbeltdør, men de tilbyr fortsatt en masse innovativ teknologi for å levere perfekte oppbevaringsforhold.

Først må du ta en avgjørelse – ønsker du at frysersonen skal være øverst eller nederst? Hvis du liker ferske matvarer og bruker kjøleskapet ofte, bør du velge et frittstående kjøleskap med bunnfeste, for eksempel Hisense, der fryserrommet er nederst. Hvis du derimot ofte lager mat med frosne råvarer, er det mer praktisk å ha et fryseskap i øyehøyde, så bør du velge et kjøleskap med toppfeste.

For det andre – ønsker du å vise frem kjøleskapet ditt? I en elegant kjøkkendesign ønsker du ikke at kjøleskapet skal skille seg ut. Da er det beste valget et integrert kjøleskap. Integrerte kjøleskap, for eksempel Hisense, får uten problemer plass i en integrert kjøkkenenhet og forstyrrer ikke den sømløse kjøkkenstilen.

Spar plass med et kjøleskap under kjøkkenbenken

I en liten leilighet, hybel eller hytte er plass avgjørende når man velger apparat. For én person eller for kortere perioder (eller til og med hvis du ikke ofte lager mat hjemme) er et kjøleskap under kjøkkenbenken mer enn nok. Det integrerte alternativet får fint plass under kjøkkenbenken, mens et frittstående spiskammerkjøleskap kan være et flott alternativ for et ekstra kjøleskap i barområdet ditt, i furtebua eller på barnas lekerom.

Utforsk hele utvalget av innovative kjøleskap fra Hisense og finn et som passer perfekt for deg. Med et intelligent luftfordelingssystem og avansert teknologi som forhindrer opphopning av vann og is, vil du få det perfekte oppbevaringsmiljøet hver eneste dag.

Trenger du mer plass for å oppbevare alt du trenger? Legg til et frittstående fryseskap eller en fryseboks i matboden og oppbevar store mengder hjemmedyrkede matvarer for lange vinterdager.