Hisense 65U8GQ TV ble kåret til det beste FAMILIE-produktet i kategorien «Display Video per Home Theatre». Juryen ble overbevist av denne ULED-TV-en og det fullstendige dimmespekteret til Quantum Dot-panelet. De satte ekstra stor pris på den oppslukende filmopplevelsen som TV-ens 65-tommers store skjerm skaper takket være 4K HDR-kilder i både Dolby Vision og HDR10+. Ekspertene roste hvor enkelt det var å bruke VIDAA U5 smart OS, de imponerende appene og det innholdet som de tilbyr, og dessuten hvor enkelt det er å få tilgang innholdet med talestyring via Alexa eller Google Assistant. Selv Hisenses forståelse for konsollgamere ble bemerket da jurymedlemmene applauderte 65U8GQs støtte for VRR og ALLM på alle HDMI-innganger.

Ikke den første prisen

Den imponerende U8-serien er allerede blitt anerkjent av bransjen gjennom god omtale og priser som «Editor’s Choice» fra USA Today Network. Men enda viktigere er det at denne allround-TV-en elskes og verdsettes av brukere over hele verden, som kan nyte de aller beste funksjonene til en rimelig pris.

Det beste valget for alle lidenskaper

Det finnes mange grunner til at 65U8GQ TV er den beste allround-TV-en som alle i familien vil sette pris på. For eksempel den eksklusive og imponerende ULED-teknologien som tar 4K-opplevelsen opp på et helt nytt nivå med blant annet forbedrede farger, kontrast og bevegelse samt en lysstyrke som sikrer et perfekt opplyst bilde under alle lysforhold. Dette kombinert med Quantum Dot, som produserer mer enn én milliard farger som er renere og mer nøyaktige, noe som skaper en utrolig bildekvalitet. Ikke bare gjør disse og mange andre imponerende egenskaper denne TV-en til det beste valget for filmentusiaster, men også for lidenskapelige gamere, som får sine behov spesifikt oppfylt gjennom Game Mode Pro, som inkluderer all den mest avanserte gamingteknologien. Selv de største sportsidiotene vil bli forbløffet over den realistiske opplevelsen som denne TV-en skaper, og vil sette ekstra stor pris på det eksklusive innholdet som VIDAA-operativsystemet tilbyr. Det gjør at man ikke bare får den beste plassen på tribunen i hver kamp, men også den beste plassen for å få med seg det som skjer bak kulissene. Så uansett hva din lidenskap er, gjør denne TV-en det mulig for deg å nyte den til fulle, noe som gjør det til en favoritt blant alle i familien.

Nye milepæler driver utviklingen fremover

Selv om det er flott å bli anerkjent og vite at produkter som vi skaper og forbedrer med vår lidenskap, blir verdsatt, er denne prisen ikke målet, men en oppmuntring som gjør at Hisense kan fortsette å sikte enda høyere. Hver dag utvider Hisense grensene og kaster seg ut i uoppdagede områder for ikke bare å gi deg den beste teknologien, men også den beste opplevelsen. 

*Om EISA

EISA Awards utgis av Expert Imaging and Sound Association, som består av kommentatorer fra 29 land som spesialiserer seg innen hi-fi, hjemmekino, foto og video, mobil og bilelektronikk. Prisene blir gitt ut hvert år til de beste produktene i forskjellige kategorier, og har i mer enn 40 år vært en hyllest til de beste av de beste. Dette gjør dem til en pålitelig indikator for fremskritt og suksess i ulike deler av elektronikkbransjen.