Ikke glem å matche den hete spenningen på fotballbanen med kalde forfriskninger hjemme. De hjelper deg med å holde hodet kaldt og energinivået høyt. Uansett om du skal kose deg med kampen alene eller sammen med familie og venner, har vi laget i stand noen tips og triks som vil gjøre det lettere for deg å gjøre alt klart på forhånd, slik at du kan fokusere på kampen og følge med på favorittspillerne dine.

Planlegg fremover

For å unngå panikkturer til butikken i siste liten bør du gjøre alt klart på forhånd. Dra til butikken med en handleliste, så glemmer du ikke noe eller ender opp med å kjøpe for mye.

Tenk på alles behov og ønsker

Hvis du skal se kamper alene, blir dette en enkel oppgave. Men hvis du får besøk av venner, må du også tenke på deres behov og ønsker. Spesielt hvis de er veganere eller allergisk for noe. Selv om dere har vært venner i lang tid, er det alltid best å spørre og vise gjestfrihet ved å være en omtenksom og godt forberedt vert.

Gjør klar kjøleskapet og skapene

For å få mest mulig ut av plassen du har, må du sørge for å plassere tingene på den plassen som er ment for dem. Mange typer snacks, f.eks. chips, trenger ikke å oppbevares i kjøleskapet, så du kan legge dem i et skap eller en skuff.

Organiser kjøleskapet

Dette er et perfekt tidspunkt for å organisere og gjøre rent i kjøleskapet. Kast de gamle sylteagurkene innerst i kjøleskapet som du ikke husker hvor lenge du har hatt, og gjør plass til kampsnacksen din. Avansert kjøleskap Hisense PureFlat Cross Door RQ760N4AFF har en imponerende kapasitet på 541 liter, noe som betyr at du får mye plass, opptil 30 poser med mat. I tillegg har det Triple Zone Cooling-teknologi, som betyr at du får tre uavhengige kjølesoner – kjøleskap, fryser og My Fresh Choice, noe som gjør at du kan bruke det som kjøleskap eller fryser siden det tilbyr et bredt temperaturområde fra 5 °C ned til –20°C. Det gjør det til et perfekt valg når du trenger litt ekstra kjøleskaps- eller fryserplass. Dual-Tech Cooling-systemet kjører gjennom hele kjøleskapet og opprettholder ideelle fuktighetsnivåer i hvert rom, noe som forhindrer overføring av vond lukt og at maten tørker ut – den perfekte løsningen for ostetallerkenen din. Kjøleskapet har til og med et rom i full bredde der du kan oppbevare store ting som du har tilberedt før kampen.

Ikke glem de kalde drikkene

Lidenskapelig heiing kan ikke finne sted uten oppkvikkende forfriskninger. Så ikke glem å fylle på i kjøleskapet med kalde drikker som du kan oppbevare i dørrommet eller i spesialhyllen for flasker. Og for å holde drikkene virkelig kalde har Hisense PureFlat Cross Door RQ760N4AFF en vann- og ismaskin som forsyner deg med kaldt vann og isbiter eller knust is.