Hisenses TV-er byr på banebrytende teknologi, slik at du kan oppleve favorittinnholdet ditt i naturtro farger 

Bruken av TV har utviklet seg over tid, og tiden da man kun brukte fjernsynet til å se nyheter og underholdning er for lengst forbi. En TV i høy kvalitet er et must for både sportsfanatikere og e-sportsentusiaster og -konkurrenter. Hisense har i lang tid ikke bare holdt følge med de siste trendene, men også skapt banebrytende nyvinninger som lar deg oppleve alt fjernsynet har å tilby ved hjelp av ny og forbedret teknologi.

Ta spillet til neste nivå med spillmodusen

Hisense er stolte over å ha lansert en spillmodus som dekker behovene til e-sportsspillere. Den spesielle funksjonen reduserer bevegelsesuskarphet og inndataforsinkelser, noe som gir en betydelig bedre spillopplevelse med bedre responstid og fokusert prosessorkraft. Dette lar deg prestere maksimalt ved å minske forsinkelsen mellom reaksjonene dine og det som skjer på skjermen, slik at du kan ligge foran motstanderne dine, selv i de mest heseblesende konkurransespillene. Det er derfor Hisense er i ferd med å bli spillernes førstevalg ved å utvikle TV-er https://no.hisense.com/tvs/ som kan levere utrolige 16 ms for et 4k @ 60 Hz + 10-bit HDR-inndatasignal.

Fnatics utvalgte

For å levere det beste samarbeider Hisense med de beste av de. Selskapet har derfor fått tillit av og inngått et partnerskap med Fnatic, tiårets mest vellykkede e-sportsmerke, som består av spillere fra hele verden og i en rekke forskjellige spill. Takket være denne spennende satsingen kan Hisense gi deg tilgang til mye morsomt og nyttig innhold fra Fnatics team.

Få tilgang til innhold

Samarbeidet med Fnatic er bare én av mange måter Hisense viser at de kan tilby mer enn bare teknologisk avanserte, pålitelige og rimelige produkter på. Selskapet er dedikert til å ikke bare gi deg tilgang til eksisterende kanaler, men også å gi deg attraktivt og eksklusivt innhold via selskapets imponerende VIDAA-operativsystem. På den måten får du ikke bare et vindu til verden, men en helt ny verden som gir alle, og særlig e-sportsentusiaster, muligheten til å oppleve lidenskapen sin på en ny måte.

Vil du spille som en proff?

Det er en grunn til at Hisense vant tilliten til Fnatic, som ønsker å oppgradere utstyret sitt med produkter fra Hisense. Hisense utvikler produktene med tanke på brukerne sine og tilpasser derfor produktene etter deres behov. De har utviklet Hisense U8GQ-fjernsynet som dekker behovene og ønskene til e-sportsspillere ved å synkronisere skjermbildet og lyden. De blir optimalisert automatisk for å sikre at du kan nyte favorittspillene dine enda mer. Det imponerende produktet kommer også med førsteklasses lyd og bilde, fantastisk kontrast, full lokal dimming og Dolby Vision HDR &HDR 10+, som gir deg ekstremt lys og mørke med rike detaljer. Det lar deg også nyte favorittinnholdet ditt i naturtro farger som bringer bildene til live takket være Quantum Dot-teknologi. Dette unike produktet er fås til en rimelig pris og finnes her https://no.hisense.com/tvs/