Hisense ny og spennende 2020 ULED 4K TV-serie med Quantum Dot Colour Teknologi, med over en milliard fantastiske nyanser av levende farger og nøyaktig bilde!

Hisense ULED TV-er er den ultimate 4K-opplevelsen, med den beste teknologien for farger, kontrast, bevegelser og detaljer.

ULED er den siste utviklingen innen TV-er, og Hisenses nyeste ULED-serie bruker Quantum Dot og Wide Colour Gamut for å skape et ekstremt realistisk bilde som er nesten like godt som virkeligheten.

 

Men hva er quantum dots, og hva betyr de for deg?

Quantum dots er små krystaller, også kjent som nanokrystaller. Når lyset skinnes på dem, avgir de en nøyaktig farge basert på størrelsen, som kan variere fra 2 til 10 nanometer.

Det betyr at store prikker virker rødere, mens mindre prikker avgir blått lys.

 

La oss se på hvordan Quantum Dot Colour er forskjellig fra vanlige LCD-TV-er.

Tradisjonelle LCD-TV-er bruker blått LED-lys som er belagt med et lag med gult fosfor for å skape hvitt lys. Deretter føres det hvite lyset gjennom et RGB-filter for å skape bildet. Utfordringen med dette er at det hvite lyset som skapes, ikke er rent, og at lys kan gå tapt i filtreringen, noe som reduserer lysstyrken.

Quantum Dot Colour-teknologien sørger for at man ikke trenger dette gule fosforlaget. Isteden brukes et lag med Quantum Dots, som vi nå også vet kalles nanokrystaller.

Disse nanokrystallene slipper ut lys og farge basert på deres nøyaktige størrelse når lyset skinner på dem. Det gir renere lys som slippes mer effektivt gjennom RGB-filteret, med mindre svinn, noe som gir mer levende farger, hvitere hvitfarge og lysere bilder.

Quantum Dot Colour-teknologi viser de tre primærfargene på en nøyaktig måte – spesielt rødt og grønt. Det betyr at rødt nå virkelig er rødt!

For den som ser på TV-en, blir fargene mer levende og mettet, og de dekker også et større spektrum – faktisk mer enn en milliard farger. Med mer subtile nyanser og fargetoner lar Hisense ULED-TV med Quantum Dot deg komme enda nærmere virkeligheten med naturtro farger. Det gjør Hisense ULED 4K TV-er med Quantum Dot til det perfekte valget for en førsteklasses seeropplevelse.

 

Utforsk Hisense 2020 ULED 4K TV-sortimentet

Skap en ekte kinoopplevelse hjemme med Hisense U8Q- og U7Q 4K ULED-modellen – med støtte for HDR10+ og Dolby Vision™ samt oppslukende lyd fra Dolby Atmos®, som tar deg med inn i det nyeste dramaet på Netflix og lar deg leve deg inn i historien. La oss ta en titt på noen av de andre viktigste funksjonene til Hisense ULED- modellene.

 

Kontrast

Har du sett på noe på TV, men hatt problemer med å få med deg alle detaljene? Local Dimming sørger for at det hvite blir hvitere og det mørke blir mørkere samtidig. Se for deg scenene i den siste sesongen av Game of Thrones. På en tradisjonell kantbelyst LED-TV ofrer du de lyseste partiene til fordel for den mørke bakgrunnen. De mørke partiene blir mer grå enn svarte.

Men med Local Dimming får du rikere og mer intense nyanser av svart – og samtidig fantastiske lyse partier!

 

Farge

I 2020 bruker Hisenses ULED-serie Quantum Dot Colour teknologi – noe som gir mer enn en milliard naturtro farger for et enda mer realistisk bilde.

Med fargevolum på opptil 100 % basert på DCI-P3-standarden blir gradienter jevnere, og rødt, blått og grønt vises mer levende og realistisk.

 

Bevegelser

Få utrolig klare bevegelser med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens. Hisense ULED-TV-er bruker Ultra Smooth Motion Technology for å skape og sette inn bilder i en video for å vise jevnere overganger mellom bilder. Det reduserer uskarphet og gir et imponerende bilde – samtidig som du aldri går glipp av handlingen.

 

Lysstyrke

Med maksimal lysstyrke på 1000 nit kan skjermen vise utrolige bilder med unik HDR-effekt. Opplev fantastisk skarpe detaljer og lysstyrke – selv i lyse rom.

 

Detaljer

Hisenses utrolige Hi-View Engine optimaliserer hvert enkelt bilde, og bildekvaliteten kan forbedres med 34 prosent sammenlignet med vanlige LCD-TV-er.

Funksjonen bryter ned, analyserer og justerer hver scene basert på de unike egenskapene, slik at Hisense kan vise best mulig bilde og de klareste bevegelsene uansett hva du ser på. Med Hisense 2020 ULED Quantum Dot TV-modellene får du enda større og bredere fargespekter med dypere svartnivåer enn noen gang tidligere – og du får også bedre visningsvinkler sammenlignet med tradisjonelle LCD-TV-er.

De endelige detaljene avhenger av nøyaktige produktspesifikasjoner. Les mer om Hisense ULED 4K TV-modellene.