Spar vann, tid og penger ved å oppgradere kjøkkenet ditt med en ny oppvaskmaskin. Her kan du lese hvorfor.

Effektiv rengjøring med inntil 6 ganger mindre vann 

Selv i de minste hjemmene kan oppvasken oppgraderes til et helt nytt nivå. Hvis du tror at du sparer vann på å ta oppvasken for hånd, må du tro om igjen. Ved å vaske opp i oppvaskkummen under rennende bruker man opptil 60 liter vann, noe som gjør det svært sløsende, spesielt når det er sommertørke, der hvert glass med vann er kostbart.

En oppvaskmaskin fra Hisense bruker bare ca. 10 liter vann for en fullastet oppvaskmaskin, og noen av de beste modellene bruker kun 6,9 liter. Til forskjell fra vanlig oppfatning fylles ikke oppvaskmaskinen opp med vann, men bruker effektive sprøytearmer for å fordele vann over oppvasken og rengjøre den grundig. I tillegg bruker oppvaskmaskinen rensevannet på nytt ved å filtrere det og sprøyte det ut igjen, noe som gjør oppvasken enda mer vanneffektiv.

Hvis du har mange tallerkener som må vaskes opp hver dag, kan du velge en oppvaskmaskin med stor kapasitet, som har plass til opptil 16 kuverter. Spar tid, penger og selvfølgelig massevis av vann. Og spar valpeøynene for å overtale dine bedre halvdel til å ta oppvasken til en annen gang 😉

Hopp over forskylling og forbløting 

Er du lei av å skylle hver enkelt tallerken under rennende vann og legge former med fastbrente matrester i bløt før du setter dem i oppvaskmaskinen? Da har vi gode nyheter til deg – det slipper du nemlig nå. Faktisk burde du ikke gjøre det, du sløser bare med vann. I dag muliggjør en kombinasjon av avansert teknologi, smart design og kraftige oppvaskmidler en perfekt rengjøring uten forskylling eller forbløting av selv svært skitne tallerkener og panner. Bare skrap av alle matrester og sett tallerkenene i oppvaskmaskinen. Med justerbare hyller og fleksible kurver kan du lage enda mer rom for tallerkenene dine slik at oppvaskmaskinen kan rengjøre hver enkelt av dem.

Ta deg tid til å lære deg å fylle oppvaskmaskinen korrekt og få perfekt ren oppvask hver eneste gang.

Kjør oppvaskmaskinen om natten 

Fyll opp oppvaskmaskinen og kjør den når strømmen er billigere. Det er den vanligvis om natten. Nye oppvaskmaskiner fra Hisense er svært stillegående og vil ikke forstyrre søvnen din, samtidig som den gjør en god jobb med å vaske opp alle tallerkener og bestikk fra dagen før. Du kan også angi et bestemt tidspunkt for start hvis du ikke er hjemme eller må legge deg tidlig.

Du trenger ikke å være redd for at oppvasken blir værende i et fuktig miljø natten over. Takket være innovativ tørketeknologi, der en kombinasjon av innebygde vifter og automatisk åpning av døren etter endt vaskesyklus, er tallerkener og bestikk klare til bruk, og kjøkkenbenken tar ikke skade av utslipp av damp fra maskinen. Oppvasken din vil være ren og tørr om morgenen, klar til å tas ut raskt, uten at du trenger å tørke den med et kjøkkenhåndkle.

Finn den riktige oppvaskmaskinen fra Hisense for dine behov. Frittstående og integrert oppvaskmaskin, med store kurver eller plassbesparende design, tar seg av oppvasken din og sparer deg for vann, strøm og penger.