Bærekraft er blitt et viktig tema i dagens verden. Handlingene våre teller, siden de har en direkte innvirkning på miljøet. I Hisense er vi klar over at vi som en global produsent av elektronikk og apparater er nødt til å erkjenne viktigheten av bærekraft og gjøre en betydelig innsats for å fremme bærekraftig praksis i hvert stadium av produktenes livssyklus og forsyningskjede.

«Vi mener at bærekraftig utvikling er det viktigste steget i Hisense Europes reise for å fremme sosial og økonomisk utvikling. Vi ønsker å iverksette tiltak på hvert trinn for å bevege oss i en mer bærekraftig retning for å beskytte planeten og i tillegg gi fordeler til både storsamfunn og lokalsamfunn.»
Jianmin Han, CEO Hisense Europe

Satser på null karbonutslipp

Hisense kjerneinnsats for et mer bærekraftig virksomhetsmiljø begynner i produksjonsprosessen. Vi har gjort store fremskritt med å redusere vårt eget karbonavtrykk gjennom hele virksomheten vår. Målet vårt er null karbonutslipp, å bli klimanøytrale innen 2030 og oppnå en karbonnøytral forsyningskjede innen 2050. Vi forplikter oss til å være energieffektive, resirkulere overalt der det er mulig og gjøre produktene våre mer bærekraftige ved hjelp av grønn teknologi.

Gjennom hele produksjonsprosessen har vi klart å gjøre betydelige fremskritt med å redusere forbruket. På kun fem år oppnådde vi 38 % mindre vannforbruk, 24 % mindre energiforbruk og 31 % mindre naturgassforbruk. I tillegg installerte vi 11 solenergianlegg for en mer bærekraftig tilnærming med fornybar energi.

Bærekraft er integrert i Hisense-produkter

Vi er stolte av vår innsats for bærekraft og ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for kundene våre å følge en bærekraftig praksis også hjemme, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Derfor øker vi i Hisense kontinuerlig antall produkter med høyere energieffektivitet og lavere vannforbruk i alle kategorier.

Produktene våre er laget av utmerkede, økologisk forsvarlige og nedbrytbare materialer. I alle hovedkategorier, matlaging, kjøling, klesvask og oppvask, er 95 % av produktet resirkulerbart, og dessuten er opptil 30 % av materialene som brukes i produksjonen allerede resirkulert.

Effektivitet er nøkkelen

En viktig bærekraftig egenskap ved produktene våre er effektivitet. Hisense-produkter er designet for å redusere driftskostnadene, det være seg strøm, vann og til og med tid. Stadig flere Hisense-apparater har en A-rangering og bedre innen energiforbruk, noe som reduserer strømregningen din betraktelig. Våre dyktige utviklere har oppnådd 80 % redusert vannforbruk i vaskemaskiner, med de siste generasjonene som sparer ytterligere 15 l per vask sammenlignet med eldre modeller. Tilsvarende har nye Hisense-oppvaskmaskiner oppnådd et vannforbruk på under 10 l per vask, med det laveste forbruket på fantastiske 6,9 l, uten at det går på bekostning av utmerkede oppvaskresultater.

Det siste steget er opp til deg

Et flott, effektivt og bærekraftig apparat er bare begynnelsen. For å dra Hisense-innsatsen for en bærekraftig fremtid i land og fullføre hele syklusen, kan du prøve å følge noen av disse bærekraftige praksisene:

Bruk Hisense-apparater i ECO-modus. De fleste Hisense-apparater, fra oppvaskmaskiner til klimaanlegg, har en innebygd ECO-modus som gjør at du sparer strøm og vann. Dessuten sørger ECO-modus for optimal apparatytelse.

Senk vaskemaskinens temperatur til 30 °C. Med moderne vaskemidler kan du oppnå perfekt rent tøy selv ved lave temperaturer. Det meste av energiforbruket i vaskemaskiner kommer fra oppvarming av vann, så ikke nøl med å senke temperaturen. Du kan også velge en kortere syklus.

Sett Hisense-kjøleskapet i Feriemodus. Når du skal være borte hjemmefra i en lengre periode, kan Hisense-kjøleskapet hjelpe deg med å spare strøm. Feriemodusen er laget for å holde kjøleskapet i en ideell temperatur i perioder når dørene ikke åpnes daglig.

Ikke oppbevar for mye i kjøleskapet og fryseren. Kjøleskap bruker mer energi når de er fulle, og samtidig oppnår du mindre matsvinn ved å redusere matvaremengden.

Bruk resttemperatur når du baker eller lager mat. Slå av ovnen før retten din er helt ferdig. Resttemperaturen i den lukkede ovnen vil fullføre bakingen uten ekstra energiforbruk. Det samme gjelder glasskeramiske kokeplater.

Slå av TVen, lydanlegget og andre apparater. Ser du det lille lyset på TVen når den er avslått? Det betyr at TVen kun er i standby-modus og fortsatt bruker litt strøm. Spesielt når du ikke er hjemme, kan du slå helt av alle apparater du ikke skal bruke. Hvordan? Bare koble dem fra.

Vi er veldig stolte av vår innsats for bærekraft. Husk hvordan du kan bidra og prøv å ta noen små skritt mot en bedre fremtid. Sammen kan vi få mest mulig ut av Hisenses bærekraftinnsats.

Oppdag hele utvalget av bærekraftige husholdningsapparater fra Hisense her.